Voedingsadviezen voor wie?

 • Voedingsadvies voor sporters

  Zomaar wat vragen waar sporters en hun ouders/verzorgers mee te maken hebben. Bij Palsma Sportvoedingsadvies kun je terecht voor sportvoedingskundige begeleiding.

  Lees meer
 • Voedingsbeleid voor de sportvereniging

  Ook een sportvereniging krijgt te maken met vragen over voeding. Dat kunnen vragen zijn van sporters, maar ook van het bestuur, ouders en begeleiders rondom de (jonge) sporters.

  Lees meer
 • Voedingsadviezen voor sportbonden

  Als sportbond wil je dat je sporters goed presteren. Voeding vormt een belangrijk onderdeel voor bescherming en verbetering van de gezondheid en om de prestatie te verbeteren.

  Lees meer
 • Voeding in sportopleidingen

  Voeding is belangrijk voor een goede sportprestatie en het kan de kans op blessures verkleinen. Fitnessinstructeurs, trainers en sportmasseurs hebben het vaakst contact met de sporter.

  Lees meer
 • Voedingsonderwijs en lezingen voor groepen

  Ontwikkelen van lesmaterialen op maat over voeding,in relatie tot gezondheid, leefstijl en sport. Lezingen aangepast voor allerlei doelgroepen voor passende voedingsadviezen.

  Lees meer
 • Voedingsonderwijs individueel

  Palsma Sportvoedingsadvies biedt individuele studiebegeleiding voor studenten voeding van diverse opleidingen en verzorgt lessen en lezingen over voeding voor diverse doelgroepen

  Lees meer
anneke-palsma

Zoek je een advies voor voeding bij jouw sport, dan kun je bij mij terecht.

Drs. Anneke Palsma